Pressemelding

Porsgrunn, 9. desember 2016:

onezero designbureau blir en del av R8 Edge

I går signerte vi avtalen som gjør vårt reklamebyrå R8 Edge til en enda sterkere aktør fra 1.1.2017.

Vi ser at endringer skjer raskere og raskere. Ny teknologi og digitalisering blir viktigere enn noen gang. Oppkjøpet av onezero er et ledd i R8s satsing mot å ligge i tet innenfor disse områdene.

onezero designbureau har mer enn 15 års fartstid og har markert seg gjennom en rekke bemerkelsesverdig gode designløsninger for spennende kunder lokalt og nasjonalt. onezero besitter spisskompetanse som kompletterer dagens R8 Edge på en optimal måte. Dette vil sette R8 Edge i stand til å konkurrere om noen av landets mest spennende kunder og oppdrag.

R8 Group vil fortsatt eie 50 % av aksjene i R8 Edge. Gründer av onezero, Kristian Grønevet, går inn på eiersiden i R8 Edge – som en av de ansatte som til sammen eier den andre halvparten av byrået.

Kristian Grønevet sier følgende om sammenslåingen:

”Samtalene med Emil, Tommy og R8 Edge gjorde valget lett. Selv om navnet onezero forsvinner, blir alle våre fem kreatører med videre, og det føles nesten som å ta en snarvei: Nå går vi inn i det nye året som byrået vi drømte om å bli først om 10-15 år.”

R8 Edge’ byråleder Torunn Stavran Johansen er også udelt positiv til det som skal skje:

”Vi har et flott år bak oss som R8 Edge; med meget gode resultater og flere nye kunder. Ingen av oss har angret en eneste dag på beslutningen om å bli en del av R8. Nå styrker vi oss kraftig, ikke minst på digital design, og vi gleder oss til å få enda fem dyktige medarbeidere. Jeg synes dette er en fantastisk dag for alle, ikke minst for kundene våre!”

Utviklingsdirektør Tommy Thovsland tenker strategisk:

”Det å ha et reklamebyrå innenfor R8-gruppen har vært en styrke for alle R8-selskapene. Vi har gjennom flere år fulgt med på hva onezero leverer, og de har imponert oss. Derfor var det naturlig å lufte idéen om en sammenslåing. Når kjemi og alt stemmer så bra som det gjør, ble det tidlig klart at dette var noe alle parter ville tjene på.
Vi tror det er en strategisk riktig beslutning å skape et slagkraftig og bredt kreativt miljø i Grenland som kan matche de etablerte Oslo-byråene.”

Med onezero på laget, stiller R8 Edge til start med 15 medarbeidere i 2017 – klare til å gjøre en enda bedre jobb for kundene våre, og dimensjonert for større og morsommere utfordringer enn noen sinne. Vi gleder oss til å få Kristian og gjengen med på laget!

Vennlig hilsen
Emil Eriksrød
administrerende direktør

 

PRESSEBILDE:

Emil Eriksrød, Torunn Stavran Johansen, Kristian Grønevet, Tommy Thovsland. (Foto: Jon Pedersen)
Last ned i høy oppløsning