Om oss

Edison Menlo = R8 Edge

Som kjent ble R8 Group 50 % medeier i Edison Menlo 1. januar 2016. Selv om de ansatte i reklamebyrået eier den andre halvparten av aksjene, har det aldri vært tvil om at byrået betraktes – og føler seg – som et fullverdig medlem av R8-familien. Dermed er det naturlig å ta skrittet fullt ut, og endrer navn 1. mars.

Andre selskaper i familien er R8 Property, R8 Consulting og R8 Management.

Vi har i praksis vært et R8-selskap i to måneder allerede, og starten på 2016 har vært hektisk og veldig hyggelig. Nå gleder vi oss til fortsettelsen. Og ikke minst til å få flere dyktige medarbeidere! .

I første omgang skal vi ansette en programmerer, en webdesigner og en strategisk rådgiver. Nye medarbeidere kan glede seg til å jobbe i et selskap som er ungt, gammelt, rebelsk, tradisjonelt, modig og forsiktig – alt på en gang, men aldri kjedelig.

Som kunde hos R8 Edge skal du kunne stole på at vi er pålitelige, engasjerte og handlekraftige og at vi alltid er til stede når du trenger oss. R8-konsernets verdier – tillit, kompetanse, tilgjengelighet og mot – skal hver dag inspirere oss til å levere et stykke arbeid som gjør en positiv forskjell.

Ta kontakt

Besøksadresse

Porselensvegen 18
3920 Porsgrunn
post@r8edge.no
+47 47 68 50 00


Kontaktpersoner